Tehdasvalmisteinen moduuliparveke

BalcOne on tehdasvalmisteinen moduuliparveke. Se nopeuttaa parvekkeiden rakentamista ja rakennusprosessiin kuluvaa aikaa merkittävästi.

Asennusvalmiit parvekkeet tehtaalta työmaalle

BalcOne-parvekkeet valmistetaan tehtaallamme vakio-olosuhteissa. Sää tai muut rakennuspaikan olosuhteet eivät vaikuta valmistukseemme millään tavalla. Tämän vuoksi toimitamme parvekemoduulit tarkasti ajallaan työmaalle, jossa ne asennetaan paikalleen. Näin voimme vähentää projektin läpiviennin kustannuksia ja vaiheesta toiseen siirryttäessa tapahtuvia viivästyksiä.

BalcOne hoitaa projektin suunnittelusta asennukseen

BalcOne auttaa asiakasta viemään parvekeprojektin läpi suunnittelusta asennukseen. Hallinnoimme suunnittelun, lupaprosessit, vanhojen parvekkeiden purkutyön sekä uusien asennuksen. Kun yksi toimija vastaa koko projektista, säilyy kokonaiskuva etenemisestä selkeänä. Halutessanne voimme toimia myös osatoimittajana pääurakoitsijalle esimerkiksi julkisivuremontin yhteydessä.

Selkeä suunnitelma ja selkeä budjetti

BalcOne-parvekeprojektit suunnitellaan tarkasti etukäteen. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme toimittaa parvekkeet asennusvalmiina. Tarkan suunnitteluprosessimme ansiosta pystymme myös antamaan asiakkaalle tarkan hinnan hyvin aikaisessa vaiheessa.

Kevyt rakenne mahdollistaa asennuksen vanhaankin taloon

BalcOne-parvekkeissa hyödynnetään uudenlaista elementtirakennetta, jonka ansiosta parvekemoduulin paino on huomattavasti perinteistä ratkaisua kevyempi. Tukeva ja turvallinen elementtirakenne mahdollistaa parvekkeiden asentamisen myös vanhoihin taloihin.

Kysy lisää BalcOne-parvekeasiantuntijalta!