Kaidetoimitus korjauskohteeseen, Simsiönkuja

Simsiönkujalla, Helsingissä sijaitsevaan taloyhtiöön tehtiin parvekesaneeraus vuonna 2013. Toimitimme parvekeremonttiin Kevee-parvekekaide-elementit, jotka oli pintakäsitelty aaltomaiseksi alkuperäisen arkkitehtuurin mukaan.

Parvekekaiteessa on Kevee-parvekekaide-elementin lisäksi metallinen käsijohde, ja toisella puolella metallikaide. Osa parvekkeista on lasitettuja.

Koska kaidelaatat toimitettiin valmiina, pystyttiin myös vähentämään talon asukkaille aiheutuvaa häiriötä.

Kaidetoimitus korjauskohteeseen, Munkkiniemen Puistotie

Toimitimme Kevee-parvekekaide-elementit Munkkiniemen Puistotiellä, Helsingissä sijaitsevaan taloyhtiöön. Kaiteet asennettiin paikalleen osana paikalla rakennettua parveketoteutusta.

Taloyhtiön parvekkeet ovat arkkitehtuuriltaan moninaisia. Kaarevat kaiteet oli helppo valmistaa tehdasolosuhteissa ja tuoda paikalle valmiina asennettavaksi.

Koska kaidelaatat toimitettiin valmiina, pystyttiin myös vähentämään talon asukkaille aiheutuvaa häiriötä.

Kaidetoimitus korjauskohteeseen, Töölöntorinkatu

Toimitimme Kevee-parvekekaide-elementit Helsingin Töölöntorinkadulla sijaitsevaan kerrostaloon. Kaiteet asennettiin paikalleen osana paikalla rakennettua parveketoteutusta. Kohteeseen asennettiin 21 parveketta.

Töölöntorinkadun parvekkeet ovat muodoltaan sellaisia, että kaiteet oli huomattavasti helpompi asentaa paikalleen valmiina kuin rakentaa paikan päällä. Koska kaidelaatat toimitettiin valmiina, pystyttiin myös vähentämään talon asukkaille aiheutuvaa häiriötä.

Uudet parvekkeet, Hatsalankatu

Toimitimme Kuopion Hatsalankadulla sijaitsevaan kerrostaloon uudet parvekkeet vuonna 2013. Taloyhtiö sijaitsee Kuopion ruutukaavakeskustassa, minkä vuoksi pienin mahdollinen haitta ympäristölle oli tärkeä.

Parvekkeet valmistettiin BalcOnen tehtaalla valmiiksi ja toimitettiin asennusvalmiina työmaalle. Parvekkeen laatta on BalcOne-elementti, johon on kiinnitetty metallikaide ja jonka verhoiluna on käytetty aaltopeltiä.

Kokonaisuudessaa 32 parvekkeen asennustyö kesti noin kahdeksan tuntia, jonka aikana paikalla oli nosturiauto ja henkilönostin. Huppuja tai muita suojauksia lukuun ottamatta kadun rajaamista taloyhtiön seinustalta ei tarvittu.

Uudet parvekkeet, Asemakatu

Toimitimme Kuopion keskustassa Asemakadulla sijaitsevan kerrostalon uudet parvekkeet vuonna 2013. Asemakatu on vilkkaasti liikennöity, joten oli keskeistä, että työ saatiin tehtyä joutuisasti ja aiheuttamatta suurta häiriötä liikenteelle. Luonnollisesti häiriötä ei haluttu aiheuttaa myöskään talon asukkaille.

Parvekkeet valmistettiin BalcOnen tehtaalla valmiiksi ja toimitettiin asennusvalmiina työmaalle.  Asennustyö kesti paikan päällä noin kahdeksan tuntia, jonka aikana paikalla oli nosturiauto ja henkilönostin.

Huppuja tai suojauksia lukuun ottamatta kadun rajaamista taloyhtiön seinustalta ei tarvittu.

Uudet parvekkeet, Haapaniemenkatu

Toimitimme Kuopion Haapaniemenkadulla sijaitsevan taloyhtiön uudet lasitetut parvekkeet vuonna 2014.

Osa parvekkeista on yhden leveitä ja osa väliseinällä jaettuja kaksoisparvekkeita. Sisäpihasta ja keskusta-alueen liikennehaasteista riippumatta asennus saatiin tehtyä kahdessa päivässä.

Huppuja tai suojauksia lukuun ottamatta kadun rajaamista taloyhtiön seinustalta ei tarvittu. Asukkaille aiheutui haittaa vain muutamana päivänä purkutöistä ja parkkipaikan käyttökiellosta.